Agentie asigurari > Asigurari de viata > Asigurari de viata cu acumulare de capital pentru copii

Asigurari de viata cu acumulare de capital pentru copii

Iti protejeaza familia in caz de deces si ofera resursele financiare necesare copiilor pe parcursul desfasurarii studiilor sau in cazul casatoriei.

Un obiectiv major in viata oricarui parinte este sa-i asigure copilului sau o viata mai buna, posibilitatea de a urma o scoala de prestigiu, de a avea o baza finaciara in momentul intemeierii unei familii. Toate aceastea sunt posibile prin incheierea unei asigurari tip plan financiar de economisire pentru copii.

Cum functioneaza?

Aceasta asigurare este foarte flexibila, la semnarea contractului dumneavoastra hotarati suma asigurata, modul de plata a ratelor si cel mai important forma de acordare a indemnizatiei, existand trei posibilitati:

  • renta pe perioada studiilor
  • dota pentru casatorie
  • renta pentru studii si dota pentru casatorie

Important este ca toate aceste elemente pot fi modificate oricand pe parcursul contractului.

Chiar daca parintele decedeaza pe parcursul derularii contractului societatea de asigurare se obliga la plata primelor ramase pana la expirarea contractului, astfel aveti garantia investitiei.

Conditii

In general perioada minima de asigurare este de 5 ani, asiguratul nu poate avea la momentul semnarii contractului peste 65 de ani iar beneficiarul peste 13 ani.
Chiar daca beneficiarul nu se casatoreste acesta primeste la varsta stabilita de parinte sau la expirarea contractului dota cuvenita.

Se pot face retrageri sub forma de rascumparari partiale, in cazul in care aveti nevoie de resurse financiare urgente, sau putaeti mari capitalul acumulat prin depozite suplimentare.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>