Agentie asigurari > Asigurari de viata > Asigurari de viata cu componenta de investitie

Asigurari de viata cu componenta de investitie

Ofera protectie familiei dar si castiguri considerabile.Prin alegerea impreuna cu un consultant de al nostru, a unui program de investitii veti deveni investitor pe piata internationala, avand totodata siguranta unei asigurari de viata.

Cum functioneaza?

Asigurarile de viata tip unit-linked au doua componente, una de protectie, ce garanteaza ca in caz de deces familia va primi minim suma asigurata, si o componenta de investitie prin care asiguratul are posibilitatea de a obtine castiguri suplimentare.
Astfel din fiecare prima platita o parte este destinata acoperirii asigurarii de viata, iar cealalta este investita pe piata de capital, proportia fiind stabilita de asigurat.

Programele de investitie sunt flexibile, in functie de apetitul pentru risc pueti investi in actiuni, obligatiuni, titluri de stat, depozite la banci de pe piata nationala sau internationala. Modul de alocare a primelor in functie de programul ales poate fi modificat oricand, asiguratul alegand cat doreste sa investeasca in fiecare program.In plus exista posibilitatea ca asiguratul sa plateasca prime suplimentare destinate integral investitiei si astfel sa optina castiguri mai mari.

Daca la finalul contractului asiguratul este in viata, acesta va primi valoarea investitiei sale integral sau sub forma de rente.

Conditii

Datorita faptului ca aceste asigurari presupun invetitii pe piata de capital e recomandabil ca durata contractului sa fie de peste 5 ani. Varsta maxima pe care o poate avea asiguratul la semnarea contractului difera de la societate la alta, fiind in general 65 de ani.

Alte elemente ce pot fi atsate

La dorinta dumneavoasta pot fi atasate una sau mai multe din urmatoarele clauze:

  • deces din accident, prin care beneficiarul primeste dublu sumei asigurate
  • invaliditate permanenta din accident
  • cheltuieli de spitalizare si interventii chirurgicale in caz de accident

Exista posibilitatea ca suma asigurata sa fie indexata anual in functie de rata inflatiei, astfel capitalul nu se va devaloriza.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>