Agentie asigurari > Asigurari Platinum

Asigurari Platinum

Despre PLATINUM

Suntem o companie de asigurari generale cu capital integral romanesc. Suntem profesionisti, entuziasti si dedicati in intregime clientilor nostri. Ne concentram pe dezvoltarea si oferirea de programe de asigurare de inalta calitate, care acopera o gama extinsa de cerinte ale clientilor nostri si sunt create sa raspunda nevoilor individuale de asigurare ale acestora.

Abordarea noastra se bazeaza pe convingerea ca produsele si serviciile noastre trebuie sa se adapteze continuu si sa urmeze profilul de risc al clientilor nostri, fiind eficiente atat ca acoperire a riscurilor asigurate, cat si din punct de vedere al costurilor.

Scopul nostru este acela de a oferi o acoperire PLATINUM pentru fiecare dintre clientii nostri, fie ca sunt persoane fizice, mici negustori / intreprinzatori sau mari corporatii.

De aceea este important pentru noi sa ne ascultam clientii, sa intelegem contextul lor individual si riscurile la care sunt expusi.

Pentru a putea oferi un set de solutii si acoperiri de asigurare care sa raspunda in mod adecvat profilului de risc al clientilor nostri.

Compania practica urmatoarele clase de asigurari:

  • Asigurari de cladiri si bunuri
  • Asigurari de accidente
  • Asigurari de raspundre civilaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>