Agentie asigurari > Servicii Asigurari

Servicii Asigurari

consultantaAuditul contractelor de asigurari existente

Contractele de asigurari au un limbaj propriu, excesiv de specializat. Easy Insurance Solutions realizeaza o analiza profesionista a acestora , furnizand intr-un timp foarte scurt un studiu care sa contina informatii despre societatea de asigurari, riscurile acoperite si conditiile de asigurare in contextul ofertei de piata. Toate acestea sunt insotite de comentariile si recomandarile noastre, astfel incat sa puteti avea o imagine clara a felului in care este protejata persoana sau societatea dvs.

Consultanta de specialitate

Pentru a putea lua cea mai buna decizie cu privire la modul in care ar trebui sa protejati atat persoana cat si raspunderea societatii dv. sau personalul acesteia, pentru a putea hotari care dintre multitudinea produselor de asigurare de pe piata va este necesar sau nu, Easy Insurance Solutions, prin reprezentantii sai din Bucuresti si din tara, analizeaza conditiile de risc si recomanda solutii profesioniste.

Intermedierea contractelor de asigurare

Easy Insurance Solutions realizeaza o conexiune intre client si asigurator, dar reprezinta doar interesele clientului, punandu-i acestuia la dispozitie informatii de actualitate despre asiguratori si conditii de asigurare. In acest fel, Easy Insurance Solutions isi foloseste intreaga experienta, astfel incat clientul sa poata beneficia de conditii optime atat in momentul subscrierii politei de asigurare, cat si pe parcursul derularii acesteia si, mai ales, in cazul producerii evenimentului asigurat.

Gestionarea contractelor de asigurare

Cu ajutorul unei baze de date create special pentru a facilita gestionarea contractelor de asigurare, baza de date poate fi folosita si de client, acesta va fi informat periodic despre situatia ratelor sau a politelor scadente, despre coordonatele necesare efectuarii platilor sau orice alte informatii in vederea derularii in bune conditii a contractelor de asigurare.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>