Agentie asigurari > Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

1. Acest site isi indeplineste cerintele din legislatia romana. Site-ul a fost dezvoltat pentru a permite partilor interesate, comerciale si de alta natura, din intreaga lume, de a afla tot ceea ce doriti sa cunoasteti despre asigurari.

2. Materialul de pe acest site nu poate fi copiat in nici un fel, nu poate fi plasat pe un alt site sau computer, nu poate fi modificat sau distribuit în orice mod. Cu toate acestea, este permisa pentru a descarca o copie a materialului pe un stand-alone computer pentru uz casnic privat, cu conditia ca toate drepturile de autor si de alte declaratii de marci comerciale sa fie lasate intacte. Utilizarea ca material de pe site-ul acesta sau orice alt termen din cadrul lui pe un alt computer este interzisa.

3. Desi se acorda suficienta atentie pentru a se asigura ca informatiile de pe acest site sunt corecte si actualizate,  nu se ofera nici o garantie cu privire la corectitudinea informatiilor furnizate. Agentia nu-si asuma nici o raspundere pentru orice greseala sau omisiune pentru informatiile referitoare la continutul site-ului. Toate informatiile sunt supuse modificarii în orice moment, fara notificare prealabila.

4. Toate software-urile care apartin unei terte parti si care pot fi descarcate de pe un site care este administrat de catre un tert (si la care se face trimitere de pe site-ul si la care acest site contine un link) vine sub responsabilitatea acelei parti si nu este in responsabilitatea agentiei. Acesta nu are nici o responsabilitate sau raspundere pentru orice pierderi, daune, virusi sau alte probleme care pot aparea, daca descarcati software-uri de orice natura.